Stuvade grönsaker 4-6 prt
1 brk ärtor och morötter
2 x 2.5 dl Milda Mat & Visp 26 %
2-3krm salt
2 krm strösocker
fryst/färsk persilja
mjöl+mjölk till redning

Öppna burken litegrann och häll av spadet i ex ett glas och spara det.
Häll grönsakerna i en sil och spola hastigt av dem.
Häll grönsakerna i en gryta. Slå på spad och grädde. Rör om försiktigt och låt koka upp.
Sänk värmen, rör i salt, socker och persilja.
Rör ihop mjöl och mjölk till en tjock, klumpfri redning. Rör i den, höj värmen något och låt det puttra ihop under omrörning. Smaka av.

En klassiker till kvällsmat idag! Byt gärna ut grönsakerna mot några andra, om ni vill det!

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress