Skinkfrestelse 6p
1 kg potatis 
400 g tärnad julskinka (el rökt skinka)
2 gula lökar
5 dl vispgrädde 
salt
vitpeppar 
grovmald svartpeppar 
grillkrydda 
paprikapulver 
ströbröd 

Ugn: 225*

Skala och strimla potatisen. Finhacka löken. Lägg ett lager potatis i en smord form. Salta och krydda. Strö på lök och skinka. Varva och låt sista lagret vara enbart potatis. Salta och krydda. Strö på ströbröd.
Grädda gyllene och bubblig ca 50 minuter.

Servera med en god sallad!

Hållbarhet 1 dygn i kylskåp.

Perfekt om man får julskinka över! 

Jag glömde dock ta bild idag så bilden är lånad från Google!!!

(Bild från Google)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress