Pastasås med skinka 4 prt
 
200 g strimlad rökt skinka 
1 finhackad gul lök 
2 finhackade vitlöksklyftor 
1 hackad röd paprika 
0.5 knippa persilja 
1 ask créme bonjour gräslöksost
5 dl vispgrädde 
1 msk mjöl utvispat i vatten 
salt
grovmald svartpeppar 
vitpeppar
0.5 kycklingbuljongtärning
 
Fräs lök, vitlök och paprika. Smula i buljong. Rör i skinka och gräslöksosten och rör om. Häll i grädden och rör om väl. Klipp över persiljan. Salta, krydda, rör i redning och låt småputtra 5 minuter. Smaka av!
 
Servera med valfri pasta och en god sallad!
 
Hållbarhet två dagar i kylskåp. Går bra att frysa in!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress