Paprikabiffar 4-6 prt

1 kg fläskfärs
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 tsk kinasoja
0.5 dl chilisås
2 äggulor
0.5 dl ströbröd+0.75 dl vatten (blandat)
0.5 tsk salt
1 tsk paprikapulver
1 tsk lökpulver
2 krm Aromat
2 krm grov svartpeppar 
1 krm timjan
2 krm vitpeppar
2 krm örtsalt
1 tsk salladskrydda

Blanda pressad vitlök, finhackad paprika, chilisås, gulor, kinasoja, ströbröd, salt och kryddor.
Rör i färsen och blanda väl. Låt stå i kylen ca 20-30 minuter.
Forma biffar och stek dem i margarin. Salta och peppra.

Hållbarhet 1-2 dagar i kylskåp. Går bra att frysa!

För de som ej äter griskött går det bra med oxfärs! 

Paprikabiffar 4-6 prt.