Chilicheese snax ca 8-10 st

2 st rektangulära tunnbröd
edamerost/goudaost
inlagda skivade jalapenos
paprikapulver

Ugn:200*

Lägg bakplåtspapper på en plåt. Lägg ostskivor över hela tunnbrödet. Fördela avrunna jalapenos ovanpå. Rulla ihop längs långsidan.
Skär i 4-5 bitar med en vass kniv. Lägg dem med skarven ner på plåten. Lägg en skiva ost uppe på varje bit. Strö på lite paprikapulver.
Grädda tills osten smält och de har fått liiite färg.

Gott som snax eller tilltugg! Gör dem ännu mindre om ni vill ha dem som drinktilltugg!!

Håller till nästa dag i kylskåp!

Ostsorterna blir godast som smält ost i mat!

Smält ost och japanos innuti tunnbröd.

Chilicheese snax 8-10 st

Starkt och mumsigt!