Enkel kasslergratäng 6 prt

400 g tunnskivad kassler
1 Arla paprikaost
2 msk flytande margarin 
1 msk mjöl
0.5 köttbuljongtärning 
5 dl vispgrädde 
0.5 dl chilisås
salt
svartpeppar 
salladskrydda
Aromat

Ugn: 225*

Smörj en ugnsform. Lägg i kasslerskivorna, gör inget om de ligger omlott.
Smält margarinet i en gryta. Rör i mjöl. Tillsätt paprikaost, buljong och grädde. Vispa samman medan det kokar upp. Sänk värmen och krydda. Blanda om och smaka av.
Häll det över kasslern och bred ut så den täcks av sås.
Grädda gyllene ca 20-30 minuter mitt i ugnen.

Servera med ris och en god sallad!

Hållbarhet till nästa dag i kylskåp! Går bra att frysa!

Enkel kasslergratäng 6 prt

(null)