Fyllda kycklingfiléer 6-8 prt

2 kg kycklingfilé 
1 Ask naturell philadelphiaost (ej reklam)
1 liten burk soltorkade tomater i olja
persilladekrydda
grillolja/marinad
salt
grovmald svartpeppar 

Ugn: 200*

Finhacka soltorkade tomater och blanda med philadelphiaost och ca 0.5 tsk persilladekrydda. Tryck ner det i en plastpåses ena hörn så den blir som formen på en spritspåse.
Lägg kycklingfiléerna på en bakplåtspappersklädd plåt och klipp ett snitt mitt på varje file’. Klipp av hörnet på plastpåsen och tryck ut fyllning i varje kycklingfilé. Pensla med grillolja. Salta och peppra. 
Stek dem gyllene och genomstekta mitt i ugnen ca 40-60 minuter beroende på ugnens värme. 

Servera med ugnsrostad potatis och morötter, en god sallad och aioli!!

Hållbarhet till nästa dag i kylskåp!

För ugnsrostade potatis/morötters recept kolla kategori potatis!

(Recept från Ica)
(Ej reklam för Philadelphiaost) (null)

(null)

(null)

(null)