Busenkel kycklingfilé i ugn 6 prt

2 kg kycklingfilé (om fryst, tinad, sköljd, putsad)
0.5 dl flytande margarin 
2 msk kinasoja 
2 msk Teriyakisås 
salt
vitpeppar 
Aromat
grillkrydda 
grovmald svartpeppar 

Ugn: 225*

Häll margarinet i en ugnsform. Lägg i filéerna. Salta och krydda. Häll på kinasoja och Teriyakisås. Vänd runt kycklingfiléerna i formen.
Stek dem ca 45 minuter i ugnen. Vänd om efter halva tiden.
Vill du göra sås så häll i ca 1/4 dl vatten i formen innan ni ställer in den i ugnen! 

Till detta åt vi pommes frites, kall och varm bearniesås och en god sallad. 

Hållbarhet till nästa dag i kylskåp! Går bra att frysa!

Busenkel kyckling i ugn 6 prt. Vänd dem efter halva tiden i ugnen. Teriyakisås kan ersättas av samma mängd ljus sirap!