Varma baguetter 6-8 prt

1 lång färsk baguette/pain riche
1 tomat
1 näve persilja
2 blad basilika
citronsaft 
olivolja
salt 
grovmald svartpeppar 
1 mozzarellaost 
gröna oliver
2-3 skivor god salami

Ugn:225*

Lägg bakplåtspapper på en plåt. Dela baguetten mitt itu. Dela dem sedan i två halvor per bit.
Lägg dem på en plåt. Gör som en grop mitt i brödhalvorna och ringla i olivolja.
Tärna urkärnad tomat och finhacka persilja och basilika. Lägg det i en skål. Ringla över olivolja, pressad citron. Salta och peppra.
Blanda ihop. Fördela det i två av halvorna.
Bryt salamin i bitar och fördela över de andra två halvorna och tryck ner mozzarella i bitar.
Toppa med oliver. 
Gratinera längst upp i ugn ca 5-10 minuter. 

Gott tilltugg till drinken eller till fredagsmys!!