Vitlökskyckling till pasta 4-6 prt

1 kg kycklinglårfilé 
1 stor vitlöksklyfta 
10 cm finhackad purjolök
1 kycklingbuljongtärning 
1 ask vitlöksost 
5 dl matlagningsgrädde 
Salladskrydda 
grovmald svartpeppar 
vitpeppar 
paprikapulver 
Aromat
ev lite redning 

Strimla lårfileerna och finhacka vitlöksklyftan. 
Fräs kycklingen i lite margarin och smula i buljongen. Rör i purjolök och vitlök. Salta och krydda. Låt fräsa 5-8 minuter runt om.
Rör i vitlöksost och häll i matlagningsgrädde.
Låt puttra ihop och rör så vitlöksosten smälter.
Rör om och låt småputtra ca 20 minuter.

Servera med sallad och valfri pasta! Vi åt med färsk ricccotaost och spenatfyllda tortellini!

Går bra att frysa! Hållbarhet till nästa dag i kylskåp!

Vitlökskyckling till pasta 4-6 prt

(null)