Smördegsflarn med mascarpone, brie, ruccola, fikon och päron ca 6 pers

1 rulle kyld smördeg
2 trekantsbitar brieost
0.5 Ask Mascarponeost (225gram)
6 färska fikon 
1 päron
1 näve ruccola 
lite honung 
pytte pytte lite grovmald svartpeppar 
Garnering:
ev valnötter och Balsamico 

Ugn: 225*

Rulla ut degen inklusive smörpappret den är inviras i i en långpanna. Nagga den väl med en gaffel.
Skär av ev stjälkar på fikonen och dela varje fikon i två klyftor.
Skär bort allt det vita som omger brieosten (ALLT) och tärna den.
Skölj ruccolan.
Dela, kärna ur och skiva päronet tunt.
Bred ut Mascarponeosten över hela smördegen. Strö över ruccola. Fördela brieost över den. Lägg på fikon och päronskivor. Ringla över lite honung. Smula över pytte pytte lite grovmald svartpeppar.
Grädda mitt i ugnen ca 15-20 minuter. Ha koll, ska få färg, osten ska få färg och botten ska kännas porös.
Skär i rutor. Ringla över Balsamico och om ni vill så strö på valnötter!

Smördegsflarn med mascarpone, brie, färska fikon, päron, ruccola och honung!

Låt den få färg och osten ska ha smält och fått färg!