Middag på rester!

Efter en dag i solsken och högsommarvärme som tillägnats trädgårdsfix och tre vändor till soptippen, så fick det bli middag på gårdagens rester. Grillad kall kycklingfilé, ugnsbakade kalla potatisar, grillad majs från majskolvar och sallad med tomat, gurka och grön sparris blev det. Kyckling och potatis tärnades och majsen skars av från majskolvarna. Allt blandades med olja, citronsaft och Persillade!

Mycket gott och snabbt ihopsvängt. 
Så tips på att spara resterna från grillningen och göra om dem till en god sallad! Servera med god dressing och baguette så är middagen klar.

Det har grävts bort gräs och växter från framsidan där det ska läggas byasten och klippts ner och tagits bort en massa buskar på baksidan mot grannens garage.
Vid baksidan av vårt garage och längs med grannens ena garagevägg in mot oss, så ska det läggas trädäck. Det vi hade i radhuset till vår första paviljong. (Tog med allt i flytten hit)
Där ska det alltså vara trädäck, paviljong och ett staket ut mot en stor gröning utanför tomten.
Baksidan vid vårt vardagsrum är väldigt smal och utan sol, så paviljongerna får inte plats där. Däremot ska det läggas ett trädäck där också så det i alla fall ser snyggt ut. 

Så det tar sig sakta men säkert och kommer bli fint när det är klart! 

Ha en fin söndagskväll på er❤️☀️
(null)

Det ska sättas ett litet staket ut mot gröningen och resterande häck kommer vara kvar.

(null)

Väggarna på garagen ska givetvis tvättas av innan det läggs trädäck och sätts upp paviljong. Rabarbern ska få en annan plats.