1 rulle kyld pajdeg
2 stora stekta/grillade kalla kycklingfiléer
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 liten röd paprika
2 dl riven ost
2.5 dl matlagningsgrädde
3 ägg
0.5 tsk salt
1 tsk curry
1 krm grovmald svartpeppar
Ugn: 225*
Klä en pajform med degen och nagga den väl. Förgrädda i 10 minuter. Finhacka lök och vitlök. Tärna kyckling och paprika. Stek det i lite margarin så löken mjuknar lite. Salta och krydda med curryn och svartpepparen. Fördela osten i pajformen och strö på kycklingblandningen. Vispa ihop grädde, ägg, salt och lite curry och häll det i formen. Grädda gyllene mitt i ugnen ca 25-30 minuter tills den känns fast. Låt stå fem minuter före servering.
Servera med en god sallad!
Hållbarhet till nästa dag i kylskåp! Går bra att frysa in!
Glömde tyvärr ta bild på dagens goda paj som vi hade till middag 😞😌
0